Over Adviesbureau De Vallei

Het team van Adviesbureau De Vallei is al meer dan 30 jaar actief in de informatiebranche. De opgedane expertise zetten wij in, om voor u de hoogste netto waarde uit een onderzoek te kunnen behalen.

Adviesbureau De Vallei maakt bij de uitvoering van onderzoeken geen gebruik van een ingekochte database. Alle onderzoeken worden volledig op de wens van de cliƫnt afgestemd, om de simpele reden dat ieder onderzoek uniek is en een eigen benadering behoeft. Adviesbureau De Vallei hanteert een eigen strategie om tot een hoogwaardig resultaat te komen.


De benodigde informatie wordt ingewonnen middels verschillende moderne onderzoekstechnieken en middelen zoals OSINT (Open Source Intelligence), samenwerkende instanties cq. contacten in het buitenland en HUMINT (Human Intelligence). Het team van Adviesbureau De Vallei is op deze wijze in staat, zelfs op wereldwijd niveau, waardevolle informatie te leveren, welke vanuit het buitenland zal worden onderzocht. Door de mogelijkheden van Adviesbureau De Vallei en de expertise van het team, is uw opdracht in goede handen. Al onze onderzoeken worden discreet uitgevoerd en we hanteren het beroepsgeheim.

Adviesbureau De Vallei: Het juiste onderzoek op het juiste moment.
 

Privacy policy | Algemene voorwaarden | Disclaimer
© 2021 Adviesbureau De Vallei